2012. okt 01.

Kenguruk földjén...a dobogón!

írta: ZoCi Racing
Kenguruk földjén...a dobogón!

ic7as6.jpg_500x300

Szeptember 23. Megérkeztünk Ausztráliába az Oran Park pályára. Számunkra a HRC V8Supercars versenyei miatt már ismert pályáról van szó. A pálya 2,6km hosszú 12 kanyart tartalmaz. 1-2 kör után igen csak ette a gumikat, de így sincs hari bro. Szóval 1-2 teszt kör után a guminyomáson állítottunk mert igen csak billegett a kanyarban az autó, így nehogy tetőrőre rakjuk mint Kőváry, engedtünk a levegőből.

2i0yrmc.jpg_500x269

A Quali nem lett a legjobb, valamiért gyengébben mentünk, mint ahogy kellett volna. 2 nagy ellenfelünk Rapai Zoli és Srankó Zsolti is előttünk végzett. Kicsit matekozva ha jól szerepelünk megtarthatjuk a 2. helyet a bajnokságban. De ne igyunk előre a medve bőrére, vagy bunájára. Szóval a rajtot követően hosszú körökön keresztül ment a harc Srankó Zsoltival, majd Bauer Krisszel.9zss8w.jpg_500x300

Ez sajnos csak a boxutca látogatásig volt így, ahol gyorsan kereket majd egy kis kerozint, izé benzint töltöttek a Skodába. Szóval az utántöltés után már csak "egyedül" körözgettünk a pályán. HippHopp utolsó körök, és ZoCi a 2.helyen. Fogalmunk sincs, hogy hogy, mikor előztünk de a kockászászló intése után a 2.helyen voltunk még mindig. Minden versenyző kitett magáért, olyannyira, hogy a verseny végén a ponttáblázatot frissítették, és a ZoCiRacingTeam átvette a bajnokság vezetését!

qn1ut2.jpg_500x149

Köszönjük a FoolRacingCrewnek a fantasztikus versenyt. Továbbra is fair play mellett biztosították a jó hangulatot!

Minden versenyzőnek gratulálunk! :)

Szólj hozzá

vasárnap Skoda Racing Weekend Team FRC ZoCi rFactor