2013. jún 04.

Félsiker a Hungaroringen.

írta: ZoCi Racing
Félsiker a Hungaroringen.

Amennyire vártuk szombattól a vasárnapi Clió futamot, hisz a dobókocka a Hungaroringet dobta, annyira elbánt ZoCival az élet. Magas láz, görcsös hasfájás hidegrázással párosulva. Így sajnos nem jutott ki Brazíliába a kamionos futamra, sem pedig az FRC által megrendezett Clió kupára sem. Viszont Madmen azaz Laca el tudott indulni, sőt szép eredménnyel távozott a Hungaroringről.

Időmérőn az előkelő 5. helyen végzett, ami megnyugtató volt, hiszen Lacát ismerve, ebből még dobogó is lehet.
Rajtnál minden a legnagyobb rendben volt, kis kontakt kis előzés, de haladtunk tovább. Sokáig a 3. helyen csámborogtunk, aztán jött a kerékcsere, amikor is átvette Laca a verseny vezetését. Sajnos kérészéletű volt, nehezen tudta tartani a tempót Huszár Mikivel és Császár Krisztiánnal. Következő kerékcserénél sajnos Laca nagyobb tempóval érkezett a boxba, így megbüntették egy boxutca áthajtással. Ez a következő körben meg is tette, de még így is a 4. helyre jött vissza. Mögötte szorosan az FRC atyja azaz Bauer Krisz, előtte bő 10mp-el pedig Huszár Miki. Alig 5 perc volt a végéig, amikor már csak 3mp volt a 3. helytől Laca, de sajnos nem sikerült befogni. Maradt a 4. helyen, ezzel is erősítve a csapat büszkeségét! Laca elmondása alapján jó csaták voltak a versenyen, a szervezés a szokásos volt, hiba nélkül.
Kicsit dühös magára, hogy büntetést kapott a gyorshajtás miatt, talán meg lett volna a dobogó.

ZoCi ma már jobban van, már csak a görcsös hasfájásai vannak, ezek remélhetőleg mihamarabb eltűnnek és újra volán mögé ülhet.

Köszönjük az FRCnek a lehetőséget! Hamarosan Xtreme! Ahol ZoCi már teljes erőbedobással a dobogóra fog koncentrálni!

Szólj hozzá

vasárnap Racing Lada Weekend Team FRC ZoCi rFactor Clio M4DM3N Minden ami miskolc hungarokamion