2014. aug 04.

MiniRallyeCup - V. Forduló

írta: ZoCi Racing
MiniRallyeCup - V. Forduló

A rallyFactoros srácok, hogy a nyáron se essünk ki a rutinból, egy 6 fordulóból állósprint bajnokságot szerveztek.
A korábbi RSB modot egészítették ki, amivel útnak indították az MRC azaz a MiniRallyeCup sorozatot.

Blogg_003.jpg


Sajnos a Zoci Racing a korábbi versenyekre nem jutott el. Technikai, illetve más versenyek miatt is muszáj volt kihagyni. Viszont úgy gondoltuk, hogy a szervezők mindig kitettek magukért, így hát nekünk is 1x részt kell venni a versenyen. Ezért leadtuk a nevezésünket a korábbi BMW E36-al, amit gyorsan felmatricáztuk. 
Blogg_001.jpg

A verseny össztávja: 22,5 km
I. Speciálszakasz (Gy1, Gy4): Petersberg HillClimb (3,2 km)
II. Speciálszakasz (Gy2, Gy5): Sajókaza (4,9 km)
III. Speciálszakasz (Gy3): Lienz Rally (6,3 km)

Blogg_002.jpg

Mindhárom pálya igen technikás, úgy kell az autókat beállítani. Próbáltunk a BMW-nek is beállítást találni, amivel tapadunk is az aszfaltra, illetve gyorsak is vagyunk. Nagyrészt sikerült is az elképzelés, bár a felfüggesztés túl keményre sikeredett. emiatt 1-2 szakaszon kapott is a technika rendesen. Forogtunk is mint a centrifuga, de nem baj. Sérülés nem történt.  Sajnos a létszám 10-re redukálódott, így a csekély létszám miatt gyorsan végigpörgettük az 5 szakaszt. Az EVO-k ellen nem volt esélyünk. A többiektől pedig nem féltünk...

Blogg_004.jpg

A hangulat isteni volt, a szokásos szervezés a nyár ellenére sem mutatott negatív irányt. Minden versenyző abszolút korrekt volt. Örülünk, hogy itt lehettünk. Ha minden jól megy, akkor az utolsó fordulóra is sikerül talán jönni.

 Az eredmények pedig ITT találhatóak.

 

Szólj hozzá

BMW E36 rallyFactor Lienz Sajokaza Petersberg