2015. ápr 20.

rFactor -rallyFactor Jänner Rally Kategória I.hely!

írta: ZoCi Racing
rFactor -rallyFactor Jänner Rally Kategória I.hely!

Egy újabb futamon van túl a HRC bajnoksága, mégpedig a Jänner Rally-n. A versenyt a bajnokság 5. fordulójaként értékeltük, melyen 22-en indultak el és 18-an értek kisebb-nagyobb hibával célba. Itt a verseny összefoglalója… 

 janner_cikkbe 

A verseny abszolút és WRC kategória első helyezését ismételten Stelbaczki Tamás nyerte meg, a Lancer WRC-vel. Mögötte Hlavacsek István ért célba, 52 másodperces lemaradással, a 206-os Peugeottal, a dobogó harmadik fokán pedig Tomori Pál végzett, Skoda Octavia-jával, másfél perces plusszal.

janner_wrc_stelbaczkiA WRC kategória és abszolút első helyet Stelbaczki Tamás szerezte meg.

A BMW kategóriát, azaz a Gr.A8/RWD-t Liptai Zoltán nyerte meg, az E36-os BMW-vel, a második hely Tóth Alexnek jutott, 13 másodperces lemaradással, szintén E36-os BMW-vel.

janner_gra8rwd_liptaiLiptai Zoltán idei első kategória győzelme.

A Gr.N4 kategóriában is (csak úgy, mint a Gr.A8/RWD-ben) csak ketten indultak, az első helyezést Tarczali Boldizsár érte el N12-es Subaru-jával, majd a második helyen Bartha István ért célba az Evo IX-es Mitsubishi-jével, 7 másodperces különbséggel.

janner_grn4_tarczaliA Gr.N4 kategóriát Tarczali Boldizsár nyerte meg.

A H-s Lada kategória, azaz a Gr.H/RWD első helyét ezúttal is Varga Dávid szerezte meg, a Lada VFTS-el, mögötte Kiss Patrik ért célba a körlámpás zsigulival, közel 3 perces különbséggel, végül a harmadik helyre Zengő Ádám hozta be a Lada 2107-et, ‘majd 4 perces lemaradással.

janner_grhrwd_vargaIsmét Varga Dávid szerezte meg a Gr.H/RWD első helyezését.

A legkisebb kategória, azaz a Gr.6 kategória győztese Lázár Ferenc lett, a 2107-es Ladával, a második helyre Rusz Martin hozta be szintén 07-es Ladáját, több, mint 1 perces hátránnyal, a dobogó harmadik fokán pedig Tamás Levente végzett, úgyszintén 07-es Ladával, 2 és fél perc különbséggel.

janner_gra6_fecussLázár Fecuss, a Gr.A6 kategória első helyezettje.

A verseny végeredményei IDE kattintva érhetőek el, az összetett állások az 5. forduló után pedig IDE kattintva nézhető meg. A Magyar Rally Bajnokság utolsó fordulója Május 1-2. között kerül megrendezésre, mely magyar pályákon fog lebonyolításra kerülni.

Forrás: rallyFactor.hu

Szólj hozzá

Racing BMW Lada Weekend ZoCi rFactor HRC rallyFactor rallyfactor Fecuss