2014. okt 13.

Szeptember végén...

írta: ZoCi Racing
Szeptember végén...

RBR - TGS kupa

VII. fordulója (1,5X szorzóval) zajlott le, nemrégiben. Itt a Lada 2107 ütőképes lett volna, sajnos nem találtuk a megfelelő beállítást, estünk keltünk a pályán. Nehezen találtuk meg a ritmust a kocsi és a pálya között, így a táncunk nem volt valami elragadtató. Abszolút 51.hely, kategória 6. helyre volt elegendő a tudásunk.
Sebaj, csak pozitívan, hiszen a Geko Ypres 2014 rally azaz a Belga rally kezdetét veszi, itt pedig a Fiesta S2000 fog majd tangót táncolni remélhetőleg.

RBR - Geko Ypres - Belga Rally

18 szakaszból álló verseny vette kezdetét 10.06-án és egészen tegnapig, azaz 10.12-ig. Mondhatni ismert szakaszokon csapattuk végig a Fiestát. Egészen a 16. szakaszig, ahol sajnos lecsúsztunk a pályáról, pont egy fát kaptunk el és megsérült a váltó. ennek következtében fel kellett adni a versenyt, így abszolút 7. helyre tudtuk behozni az autót. Kategóriában pedig a pódium 2. helyére sikerült felállnunk.

Tárgyalásunk kezdődött a Skoda autógyárral, hogy lecserélnénk a Fiestát. Vélhetőleg kapunk teszt lehetőséget, érdemes lesz átgondolni az autóválasztást.

HOPTO - V8Supercars

Folytatódott 2 verseny kihagyás után a V8as versenysorozatunk. Hidden Valley az általunk kedvelt pályán.
Időmérőn sajnos nagyot nem tudtunk villantani, kerestük a beállítást. Az 1 versenyen 6, míg a 2. versenyen az 5. helyen értünk célba. Következő verseny pedig Phillip Island lesz, amire reméljük sikerül eljutni.

Szólj hozzá