2014. máj 25.

rallyFactor - RallyeSprintBajnokság.

írta: ZoCi Racing
rallyFactor - RallyeSprintBajnokság.

2014 februárjában kezdődött el a rallyFactor új bajnoksága, a 6 fordulóból álló rallySprint. 1 pályát kellett teljesíteni a versenyzőknek 3x oda, 3x vissza. Az eddigi begyakorolt pályák tudása nem volt elég. Volt baj bőven a visszafele irányulós versennyel. Máshol voltak a lassítók, a féktávok. Ezek nagyon megzavarták a versenyzők koncentrációját. 2014 májusában pedig véget is ért eme remek hangulatban eltelt néhány hónap.
Fotor0525121910.png

ZoCi a 6 fordulóból sajnos csak 5 versenyen tudott részt venni, a 6. időpontja egybeesett egy céges elfoglaltsággal. 
Visszatekintve a versenyekre, rosszat nem is tudok említeni. Annyi minden történt a versenyeken, amit talán könyvbe is lehetne foglalni, aminek neve lehetne talán a rallyFactor és a világ ami mögötte van. Sok sok jó pilóta, akik képesek időre, vagy a nézőknek megmutatni tudásukat. Sok szép színes autó, sok sok szponzor logó. Ökörködések, komoly beszólások tarkították a versenyeket. 
Fotor0525121651.png
A Wartburg minden versenyen bizonyított, hogy még így 10-20 évvel később is megállja a helyét, szükség van rá, és a szappanos vízre. Vigyáztunk rá, és Ő is vigyázott ránk. Mindig mutattuk, hogy ahogy a Ladások, úgy Mi Wartburgosok is tudunk ám keresztbe menni, nem kell oda Havassy vagy Bodnár motor, elég a víz és szappan megfelelő keveréke. A kékes füst már csak hab volt a tortán.

Fotor0525121752.png

Összetettben 46 pontunk volt, míg Tratyik Mikinek 20. Remélhetőleg Miki nem előzött meg minket, így talán picit előre leírva talán megvan a Kategória 1. hely! Ami még nem hivatalos. Remélhetőleg pár óra vagy pár nap és megtudjuk a végső eredményt.
A Wartburgot még egy darabig megtartjuk, ünneplünk pár napot vele, aztán sajnos elválnak útjaink, szükséges a hely, hiszen nemsokára indul a rallyFactor következő idénye, az OrszágosRallyeBajnokság azaz az ORB.
Az autó kérdéses. Meglátjuk a lehetőségeink mit tudnak biztosítani.

Fotor0525121525.png

A szervezőknek köszönjük az egész évados munkájukat. Nagy köszönet a rajtoltató Fecussnak és Levinek! Paya Sound Systemnek a hangrendszerekért.

Köszönet a szponzoroknak:

HUNGAROKAMION.hu
HELLENERGY.hu
STYLEFM.hu
MINDENAMIMISKOLC.hu
KITŰZŐSHOP.hu
COMPUTERPONT.hu

Reméljük a következő fordulón is bízhatunk a támogatásukban, illetve sikerül új szponzorokat találni.
Minden versenyzőnek köszönjük a kellemes pillanatokat, igazán jó volt új arcokat megismerni, következő rallyFactor bajnokságon is találkozunk!

Szólj hozzá

vasárnap rsb ORB Racing Weekend Team Levi ZoCi rFactor M4DM3N Minden ami miskolc hungarokamion rallyfactor rallyfactor.hu Fecuss